Oppskrift

kylling tandoori med ris, mango og mynte

kylling tandoori med ris, mango og mynte

med varm maissalat med koriander og vårløk. Ertedipp med grønn chili og tortillabrød på siden.

45 min Middels 4 porsjoner

1

Slik gjør du

Bland sammen ingefær, raspet hvitløk og krydder i en stor bolle. Ha i yoghurt og bland godt sammen. Ha i Prior skivet kyllingfilet. La dem trekke litt i sausen. Opprinnelig skal en tandoori ligge i marinaden over natta, så dette er en fin måte å forberede neste dags middag på! Men det går helt fint å bare la det trekke litt.

2

Legg kjøtt og marinade i en ildfast form og stek i ovnen på 175 grader i ca. 25 -30 min. Kok ris som anvist på pakken og kutt opp mango. Server kyllingen med frisk mango, og nykokt ris. Topp med mynte. Smaker godt med nanbrød ved siden av!