Sterk kyllinggryte

30 Middels 4 pers.

Slik lager du en sterk kyllinggryte

Sterk kyllinggryte med ris og salat. En deilig hverdagsmiddag for deg som liker litt sting!

1

Slik gjør du

Stek kyllingen på en plate i stekeovnen på 200 °C i ca 15.min. Varm fløte, sweet chilisaus og buljongterningen i en kjele. Skjær kyllingfilentene i biter og ha disse i kjelen.

2

Stek grønnsaker i en kjele

Skjær opp brokkoli, gultrøtter, paprika og sjaminjonger. Alle grønnsakene skal i kjelen, men legg oppi brokkoli og gulrøtter tidligere enn de andre grønnsakene (disse trenger lenger tid på å bli møre). Resten av grønnsakene legges oppi på slutten av koketiden da de trenger en kort oppvarming.

3

Varm opp under omrøring

Gryten skal ikke kokes, kun varmes i 10-15 minutter. Rør ofte.

Serveres med ris og salat. Vel bekomme, hilsen PRIOR.