Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød
25 Lett 4 pers.
![Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød](https://www.prior.no/assets/images/Kalkunrester-med-vintersalat-og-surdeigsbrod-no025715.jpg)
En vintersalat med burrata-ost og surdeigsbrød passer perfekt sammen med kalkunrestene.
1
Slik gjør du
Hakk hvitløk og urter grovt. Ha kalkunrestene i en stekepanne sammen med litt olje, hvitløk og urter. Surr det gyldent og smak til med salt og pepper. Ha over i en bolle og hold det varmt.
2
Grovhakk valnøtter. Del opp kål og salat i mindre biter. Stek nøtter og grønt i en panne med litt smør eller olje. Ha grønnsakene på et stort fat.
3
Server osten hel midt i salaten og topp med litt frisk basilikum og pepper. Server med brød, balsamicoeddik og god olivenolje
Topp med urtestekte kalkunrester.
Se flere oppskrifter
![Slik lager du helstekt marinert kalkunfilet](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.sitrus.bredde.ny.jpg)
Helstekt kalkunfilet med sitrussalat og urter og tranebær smørkuler
120 Middels 4-5 pers.
![Slik lager du helstekt kalkunfilet](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.pære.polenta.bredde.jpg)
Helstekt kalkunfilet med polentakrem, pannestekte pærer og urteolje
120 Middels 4-5 pers.
![Slik lager du kalkunfilet med rosenkål og potetmos](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.rosenkål.bredde.jpg)
Kalkunfilet med potet- og sellerimos og karamellisert rosenkål
55 Lett 3-4 pers.
![Purre tilbehor til kalkun ryggbiff v2 16 9 no028596 1](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/Purre-tilbehor-til-kalkun-ryggbiff-v2-16-9-no028596-1.jpg)
Tilbehør: Grillet purre og butterdeig
30 Middels 4 pers.