Oppskrift
Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød

25 min Lett 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Hakk hvitløk og urter grovt. Ha kalkunrestene i en stekepanne sammen med litt olje, hvitløk og urter. Surr det gyldent og smak til med salt og pepper. Ha over i en bolle og hold det varmt.
2
Grovhakk valnøtter. Del opp kål og salat i mindre biter. Stek nøtter og grønt i en panne med litt smør eller olje. Ha grønnsakene på et stort fat.
3
Server osten hel midt i salaten og topp med litt frisk basilikum og pepper. Server med brød, balsamicoeddik og god olivenolje
Topp med urtestekte kalkunrester.
Se flere oppskrifter

Tilbehør: Varm asiatisk salat med bao-brød
Oppskrift
15 min Lett 4 porsjoner

Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og grønn salat
Oppskrift
60 min Middels 4 - 6 porsjoner

Kalkun med varm salat i bao-brød
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner

Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost
Oppskrift
45 min Middels 4 porsjoner