Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød
25 Lett 4 pers.

En vintersalat med burrata-ost og surdeigsbrød passer perfekt sammen med kalkunrestene.
1
Slik gjør du
Hakk hvitløk og urter grovt. Ha kalkunrestene i en stekepanne sammen med litt olje, hvitløk og urter. Surr det gyldent og smak til med salt og pepper. Ha over i en bolle og hold det varmt.
2
Grovhakk valnøtter. Del opp kål og salat i mindre biter. Stek nøtter og grønt i en panne med litt smør eller olje. Ha grønnsakene på et stort fat.
3
Server osten hel midt i salaten og topp med litt frisk basilikum og pepper. Server med brød, balsamicoeddik og god olivenolje
Topp med urtestekte kalkunrester.
Se flere oppskrifter

Kalkunfilet med potet- og sellerimos og karamellisert rosenkål
55 Lett 3-4 pers.

Helstekt kalkunfilet med sitrussalat og urter og tranebær smørkuler
120 Middels 4-5 pers.

Helstekt kalkunfilet med polentakrem, pannestekte pærer og urteolje
120 Middels 4-5 pers.

Kalkunfilet med fløtesaus og potetmos
65 min. Middels 4-5 pers.