Kalkunrester med vintersalat og surdeigsbrød
25 Lett 4 pers.
En vintersalat med burrata-ost og surdeigsbrød passer perfekt sammen med kalkunrestene.
1
Slik gjør du
Hakk hvitløk og urter grovt. Ha kalkunrestene i en stekepanne sammen med litt olje, hvitløk og urter. Surr det gyldent og smak til med salt og pepper. Ha over i en bolle og hold det varmt.
2
Grovhakk valnøtter. Del opp kål og salat i mindre biter. Stek nøtter og grønt i en panne med litt smør eller olje. Ha grønnsakene på et stort fat.
3
Server osten hel midt i salaten og topp med litt frisk basilikum og pepper. Server med brød, balsamicoeddik og god olivenolje
Topp med urtestekte kalkunrester.
Se flere oppskrifter
Helstekt kalkunfilet med sitrussalat og urter og tranebær smørkuler
120 Middels 4-5 pers.
Helstekt kalkunfilet med polentakrem, pannestekte pærer og urteolje
120 Middels 4-5 pers.
Kalkunfilet med potet- og sellerimos og karamellisert rosenkål
55 Lett 3-4 pers.
Tilbehør: Landbrødsandwich med aioli og rødkål
15 Lett 4-6 pers.