Deviled dragon eggs (Kinesiske te-egg)

120 Lett 4 pers.

Deviled dragon eggs er hardkokte Kinesiske te-egg som passer perfekt som en forret eller sammen med ris og andre retter.

1

Slik gjør du

Kok eggene i 5 minutter. Kjøl ned eggene i kaldt vann (ha en bolle med isvann klart på siden).

2

Ta ut eggene og slå eggene forsiktig på alle sider med en spiseskje, slik at skallet sprekker. Legg alle ingrediensene i kjelen, tilpass med kajennepepper etter hvor sterke du ønsker at eggene skal være

3

Ha i vann og kok opp på medium varme. La eggene koke i 20 minutter. Skru av varmen og la eggene ligge i kraften i 20 minutter. La eggene småkoke på lav varme i ca en time. Skru av varmen og la eggene kjøle seg ned i kjelen. Gjerne i en time om du har tid.

4

Når eggene kjøles ned vil de nemlig trekke til seg all den gode kraften. Del eggene i to, ta ut plommen, bland plommen sammen med ønsket dressing og fyll eggene med dressingen. Serveringstips: Du kan også spise eggene for seg selv, eller bruke de sammen med ris og andre retter!

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner