Sursøt kyllinggryte

Sursøt kyllinggryte

Sursøt kyllinggryte
  • Tilbredningstid:

    30 min

Ingredienser

Sursøt saus

  • 3 dl hønsebuljong
  • 2 ss maisennamel
  • 6 ss sukker
  • 6 ss soyasaus
  • 3 ss eddik
  • 6 ss tomatpuré

Resten. av tilbehøret

  • 1 stk Priser helgrillet kylling
  • olje til steking
  • 2 stk rødløk
  • 4 stk gulrøtter
  • 1 stk brokkoli
  • 200 g hodekål
  • 200 g aspargesbønner
  • 2 stk gule paprika
  • salt og epler

Oppskrift

Slik gjør du:


Kok risen som anvist på pakken.

Ha alle ingrediensene til sausen i en kjele og kok opp under omrøring til sausen tykner.

Ta av skinnet på kyllingen og skjær kjøttet i passe store biter.

Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over den sur-søte sausen. Kok opp og smak til med salt og pepper.

Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.