Kyllingsalat med blomkål og cheddar

Kyllingsalat med blomkål og cheddar

Kyllingsalat med blomkål og cheddar

Ingredienser

  • 400 g Prior kyllingfilet
  • 4 skiver brød
  • 2 ss olje
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk liten rødløk
  • 1 stk blomkål
  • 1 pose ruccola
  • 1 potte persille
  • 50 g revet cheddar
  • Olivenolje
  • Salt og pepper til servering

Oppskrift

Slik gjør du:

Del opp brødet i små biter. Ha brødbitene i en varm panne og dryss over olje. Finhakk hvitløk og ha i pannen sammen med brødet. Stek under omrøring til brødet har blitt sprøtt og fått farge. Sett det til siden.

Stek kyllingen i litt olje på høy varme i ca 5-8 min., salte og pepre.

Skjær rødløk i båter. Rasp blomkål grovt og ha i en bolle sammen med løk og romanosalat. Tilsett kylling og bland sammen. Avslutt med krutonger, grovhakket persille og revet ost. Hell over litt olivenolje og smak til med litt salt og pepper.

Vel bokomme!