Gresk eggerøre

Gresk eggerøre

Gresk eggerøre
  • Tilbredningstid:

    20 min

Ingredienser

Du trenger

  • 6 stk Prior egg
  • 6 ss Melk, vann eller fløte
  • salt og pepper
  • 2 ts tørket oregano
  • 1 ss smør til steking
  • 150 g fetaost i terninger
  • 1 dl stenfrie oliven
  • 12 stk cherrytomater

Oppskrift

Slik gjør du:

Knekk eggene i en bolle og tilsett melk. Krydre med salt, pepper og oregano. Pisk lett sammen. Smelt litt smør i en stekepanne, og tilsett eggemassen. Rør hele tiden i stekepannen til eggerøren er kremete. Ha over fetaost, oliven og tomat. Gratiner eggerøren øverst i ovn ved 225 °C til eggerøren har pen farge. Server.

Tips: Server gresk eggerøre til lunsj sammen med bagette, tzatziki og en blandet salat.