Tacosuppe med kylling
25 min Middels 4 pers.
Hva med å prøve en ny vri på tacoen med taco-inspirert kyllingsuppe? Masse smak og en fargerik suppe på middagsbordet.
1
Slik gjør du
Til denne retten kan du bruke PRIOR kyllingfilet, ferdig strimlet kyllingfilet eller biter av kyllingfilet.
Dersom du benytter kyllingfilet skjæres denne i jevne biter eller strimler.
2
Hakk løken, rens og skjær paprika i små biter, finhakk hvitløken og finsnitt chilien (fjern frøene for å fjerne litt av heten). Fres løk, paprika, hvitløk og chili i en klunk olje i en kasserolle. Fres under omrøring til løken er helt myk og gjerne litt gyllen. Tilsett kraft og tomater. Kok opp og la det småkoke i 15 minutter.
3
Stek kyllingbitene gylne over høy varme i en stekepanne med litt olje. Tilsett spisskummen, paprika, oregano og korianderfrø når kyllingen har fått farge. Fres videre under omrøring i et minutts tid og ha alt over i suppa.
4
Tilsett mais, kok opp og la suppa putre i et par tre minutter (til kyllingen er gjennomkokt). Smak til med salt og pepper.
5
Topp suppen med finsnittet jalapeno, grovhakket koriander, smuldret fetaost og knust tortillachips.