Tacosuppe med kylling

25 min Middels 4 pers.

Hva med å prøve en ny vri på tacoen med taco-inspirert kyllingsuppe? Masse smak og en fargerik suppe på middagsbordet.

1

Slik gjør du

Til denne retten kan du bruke PRIOR kyllingfilet, ferdig strimlet kyllingfilet eller biter av kyllingfilet.

Dersom du benytter kyllingfilet skjæres denne i jevne biter eller strimler.

2

Hakk løken, rens og skjær paprika i små biter, finhakk hvitløken og finsnitt chilien (fjern frøene for å fjerne litt av heten). Fres løk, paprika, hvitløk og chili i en klunk olje i en kasserolle. Fres under omrøring til løken er helt myk og gjerne litt gyllen. Tilsett kraft og tomater. Kok opp og la det småkoke i 15 minutter.

3

Stek kyllingbitene gylne over høy varme i en stekepanne med litt olje. Tilsett spisskummen, paprika, oregano og korianderfrø når kyllingen har fått farge. Fres videre under omrøring i et minutts tid og ha alt over i suppa.

4

Tilsett mais, kok opp og la suppa putre i et par tre minutter (til kyllingen er gjennomkokt). Smak til med salt og pepper.

5

Topp suppen med finsnittet jalapeno, grovhakket koriander, smuldret fetaost og knust tortillachips.