Oppskrift

Sursøt kyllinggryte

Sur søt kyllinggryte

30 min Middels

1

Slik gjør du

Kok risen som anvist på pakken.

2

Ha alle ingrediensene til sausen i en kjele og kok opp under omrøring til sausen tykner.

3

Ta av skinnet på kyllingen og skjær kjøttet i passe store biter.

Varm olje i en wok eller stor stekepanne og tilsett grønnsakene. La grønnsakene bli nesten møre og ha i kyllingkjøttet. La alt bli varmt og hell over den sur-søte sausen. Kok opp og smak til med salt og pepper.

Det er sunt å kose seg!

Du kan gjerne bruke en pose ferdige wokgrønnsaker.

Ingredienser

Sursøt saus
Hønsebuljong 3 dl
Maizena 2 ss
Sukker 6 ss
Soyasaus 6 ss
Eddik 3 ss
Tomatpurè 6 ss
Resten av tilbehøret
Helgrillet kylling 1 stk
Olje
Rødløk 2 stk
Gulrøtter 4 stk
Brokkoli 1 stk
Hodekål 200 g
Aspargesbønner 200 g
Paprika 2 stk

Allergener

  • Gluten
  • Soya
  • Paprika