Karbonader med ovnsbakte grønnsaker
40 Lett 4 pers.

Kjempegod rett til hverdags!
1
Start med å lage syltet løk
Kok opp vann, eddik, sukker og ingefær skåret i skiver. La det småkoke til sukkeret har løst seg opp.
Rens løken og skjær den i tynne skiver. Legg skivene med løk over i den varme laken og trekk kasserollen til side. La skivene ligge og avkjøle seg i laken og hell alt på et norgesglass så har du til flere middager.
2
Tilbehør
Skrell og del grønnsakene i grove biter å ha de i en ildfast form. Ha over litt olje og saften av en sitron. Topp med salt og pepper og stek de i ovnen på 200 grader i ca 30-40 min.
Rør inn dijonsennep i et beger med crème fraishe og vips så har du verdens enkleste dressing.
3
Stek karbonadene
Stek karbonadene og server de med syltet rødløk, ovnsbakte grønnsaker toppet med timian –og dijondressing.
Vel, bekomme. Hilsen PRIOR.