Kalkunrester med varm salat i bao-brød
25 Lett 4 pers.
![Slik lager du kalkun og varm salat servert i Bao brød](https://www.prior.no/assets/images/Kalkun-og-varm-salat-servert-i-Bao-brod-no025723.jpg)
Rester igjen etter festen? Enkel resteoppskrift med asiatiske smaker! Disk opp med en varm salat servert i Bao-brød med oystersaus, cashewnøtter og sesamfrø.
1
Slik gjør du
Skjær opp kalkunen i strimler. Stek strimlene i litt olje i en panne, med chili-flakes og litt salt over.
2
Varm salat
Stek pac choy i litt sesamolje på høy varme. Skjær vårløken i strimler og finhakk chili. Rist cashewnøttene litt i en panne til de får litt farge. Damp brødet som anvist på pakken.
3
Server
Server kalkunrestene sammen med salaten, sesamfrø, lime, koriander og valgfri saus
Se flere oppskrifter
![Slik lager du helstekt marinert kalkunfilet](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.sitrus.bredde.ny.jpg)
Helstekt kalkunfilet med sitrussalat og urter og tranebær smørkuler
120 Middels 4-5 pers.
![Slik lager du helstekt kalkunfilet](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.pære.polenta.bredde.jpg)
Helstekt kalkunfilet med polentakrem, pannestekte pærer og urteolje
120 Middels 4-5 pers.
![Slik lager du kalkunfilet med rosenkål og potetmos](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/kalkun.rosenkål.bredde.jpg)
Kalkunfilet med potet- og sellerimos og karamellisert rosenkål
55 Lett 3-4 pers.
![Helstekt fylt kalkunfilet med bygotto og grønn salat](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/Helstekt-fylt-kalkunfilet-med-bygotto-og-gronn-salat-no025716.jpg)
Helstekt kalkunfilet fylt med bygotto og grønn salat
60 Middels 4 - 6 pers.