Kalkunrester med varm salat i bao-brød
25 Lett 4 pers.
Rester igjen etter festen? Enkel resteoppskrift med asiatiske smaker! Disk opp med en varm salat servert i Bao-brød med oystersaus, cashewnøtter og sesamfrø.
1
Slik gjør du
Skjær opp kalkunen i strimler. Stek strimlene i litt olje i en panne, med chili-flakes og litt salt over.
2
Varm salat
Stek pac choy i litt sesamolje på høy varme. Skjær vårløken i strimler og finhakk chili. Rist cashewnøttene litt i en panne til de får litt farge. Damp brødet som anvist på pakken.
3
Server
Server kalkunrestene sammen med salaten, sesamfrø, lime, koriander og valgfri saus
Se flere oppskrifter
Helstekt kalkunfilet med sitrussalat og urter og tranebær smørkuler
120 Middels 4-5 pers.
Helstekt kalkunfilet med polentakrem, pannestekte pærer og urteolje
120 Middels 4-5 pers.
Kalkunfilet med potet- og sellerimos og karamellisert rosenkål
55 Lett 3-4 pers.
Tilbehør: Rødkål hasselnøttsmør og ovnsbakte småpoteter
45 Middels 4 pers.