Oppskrift
Kalkun med ovnsbakt gresskar, honning og blåmuggost

Prøv denne retten til Thanks Giving
45 min Middels 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Stek kjøttet som anvist på pakken.
2
Tilbehør
Skrell gresskaret med en kniv og fjern kjerner og det myke i midten. Del opp gresskaret i biter og ha dem i en ildfast form. Hell over litt olje. Stek i ovnen i ca. 30-45 min, avhengig av hvor store biter du har skåret. Smak til med salt og pepper.
3
Del opp sjalottløk i ringer. Varm oljen i en kasserolle og friter løken litt etter litt, til den er gyllen og sprø. Løft opp løken med en hullsleiv. Legg på kjøkkenpapir så fettet får renne av.
4
Stek grønnkålen i mindre biter i en panne med litt smør eller olje. Smak til med salt. Topp gresskaret med chili-flakes, honning og blåmuggost. Server med stekt grønnkål og topp med gresskarkjerner.
La kalkunen hvile i 10 min før servering. Skjær den opp i skiver.
Se flere oppskrifter

Tilbehør: Ovnsbakt gresskarsalat med honning og blåmuggost
Oppskrift
45 min Middels 4 porsjoner

Tilbehør: Rødkål hasselnøttsmør og ovnsbakte småpoteter
Oppskrift
45 min Middels 4 porsjoner

Kalkun med rødkål og ovnsbakte småpoteter
Oppskrift
45 min Middels 4 - 5 porsjoner

TIlbehør: Vintersalat og surdeigsbrød
Oppskrift
25 min Lett 4 porsjoner