Eggepanne med kalkunpålegg, spinat, feta og løk

20 Middels 2 pers.

Eggepanne med kalkunskiver, spinat, feta og løk

Eggepanne passer perfekt som enn brunsj eller lunsj! bruk gjerne med restemat eller smaker kjempegodt med kalkunpålegg og marinert rødløk. Prøv deg på denne smakfulle og enkle pannene.

Et tips er å begynne med å marinere rødløken, så kan den godgjøre seg mens du steker egg og lager resten av oppskriften. Denne retten representerer ekte matglede!

1

Begynn med å marinere løken

Mariner rødløk raskt og enkelt med lime. Skjær 1 stor rødløk i tynne skiver og bland løken med 3 ss limesaft, 1,5 ss sukker og en god klype salt. Bland det godt sammen og la løken marinere i minst 5 minutter.

2

Mens løken godgjør seg begynner du meg eggene

Bruk en liten panne og smelt litt smør i pannen. Knekk i eggene og stek eggene over middels høy varme til hviten stivner og plommen fortsatt er bløt. Tilsett en fløteskvett i pannen underveis i stekingen. Trekk pannen vekk fra varmen når eggene er ferdige.

3

Fres spinaten i en ny panne

Bruk en annen panne og fres spinaten raskt over høy varme til den akkurat klapper sammen. Fest hvitløkfeddet på en gaffel og bruk hvitløkgaffelen til å røre med. Krydre spinaten lett med salt og pepper og legg den over i pannen med egg

4

Dryss over feta og andre godsaker til slutt

Dryss over smuldret fetaost og litt finsnittet chili. Topp med syltet eller marinert rødløk og ønsket pålegg, server godt brød ved siden av.

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner