Oppskrift

Egg- og skinkesalat med baguette

Baguette med egg og skinkesalat

15 Lett

1

Slik gjør du

Hakk egg og vårløk. Kutt opp paprika og kalkunskinke i terninger.

Pisk sammen majones og rømme, og krydre med salt og pepper. Vend sammen med egg, løk, paprika og skinke.

2

Fordel salaten i begeret. Bagett, tomat og agurk pakkes for seg. Ha salaten i bagettene rett før servering, og pynt med tomat og agurk.

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Egg 4 stk
Majones 1 dl
Crème fraîche 2 dl
Paprika 1 stk
Vårløk 2 ss
Salt & Pepper
Røkt kalkunskinke 110 g
Til servering
Liten baguette 4 stk
Tomater 2 stk
Agurk 0,25 stk i skiver

Allergener

  • Egg
  • Melkeprotein inkl laktose
  • Paprika
  • Gluten