Eggbowl

Eggbowl

  • Tilbredningstid:

    20 min

Ingredienser

  • 4 stk Egg
  • 1 ss Eddik
  • Salt
  • 4 til 4 Quinoa
  • 1 glass Pesto rosso
  • 2 stk Avocado
  • 1 pk Babyspinat
  • 2 fedd Hvitløk
  • 8 ss Olivenolje
  • 4 ts Sesamølje
  • 2 ss Sesamfrø
  • Chiliflakes
  • 1 blokk fetaost
  • 2 dl Naturell yoghurt
  • 4 båter Sitron
  • 1 neve Persille, hakket

Oppskrift

Slik gjør du:
Kok quinoa etter pakningsbeskrivelsen og vend inn pesto rosso. Posjere egg ved å koke opp vann og ha i litt eddik og salt. Ikke la det fosskoke, men koke jevnt. Kakk egg i en øse og hell det i vannet. La det samle seg og ta det
ut. Gjenta med alle 4 eggene. Del avocado i skiver, og finhakk hvitløk. Miks fetaost og yoghurt og legg alle ingredienser i bolker rundt i en bolle. Topp med olivenolje, sesamolje, chiliflakes, persille og sitronbåter. Sunt og godt! 😄