Oppskrift
Sommersalat med kyllingkjøtt

20 min Lett 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Kok småpoteter. Del Prior kyllingkjøtt i terninger eller skiver og vend de i marinaden for god smak.
2
Kok egg i 8 minutter og surr aspargistopper lett i olje i stekepanne slik at de fortsatt er sprø. Del sukkererter og vend de sammen med salattopper, aspargis, og poteter.
3
Vend inn kyllingterningene og topp med dill og delte egg.
Tips! Godt med rømme rørt med dill eller gressløk.
Se flere oppskrifter

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter
Oppskrift
50 min Middels 4 porsjoner

Frittata med potet, sopp og kalkun
Oppskrift
20 min Lett 4 porsjoner

Blings med røkt kalkunfilet og rødløk
Oppskrift
20 min Lett 4 porsjoner

Matpakke med skivet krydret kyllingfilet
Oppskrift
15 min Lett 1 porsjoner