Pølse og potetgrateng
40 Middels 4 pers.
Pølsegrateng er en favoritt hos norske barnefamilier. Har du ikke prøvd pølsegrateng til barna bør du prøve. De kommer til å like det!
1
Slik gjør du
Vask og skrell poteter og del i tynne skiver. Kok opp fløte og melk og ha potetene i. Kok til potetene de så vidt er møre. Krydre med salt og pepper.
2
Kok poteter møre
Sett ovnen på 225 °C. Finhakk løk og hvitløk. Del bønner i to, paprika i biter og kjøttpølse i skiver.
3
Stek ingredienser i pannen og legg i form
Fres løk og hvitløk i en varm panne med litt olje til myk. Tilsett paprika og pølseskiver og stek et par minutter til. Vend inn bønner og bland med potet- og fløteblandingen. Ha alt over i en ildfast form og dryss revet ost på toppen.
4
Stek i ovnen
Stek i ovnen i ca. 20 minutter eller til osten er smeltet og gyllen. Server med et dryss friske urter.