Oppskrift
Mager eggesalat med løvtynn kyllingfilet

15 min Lett 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Kok eggene til hardkokt. Avkjøl i kaldt vann og sett til side.
2
Bland sammen rømme, yoghurt og sennep. Finakk vårløk og del stangsellerien først på langs, hakk i små biter. Ha i rømmeblandingen. Smak til med salt og pepper og bland inn hakkede urter.
3
Legg kyllingskivene oppå hverandre og del i 2. Finsnitt til tynne strimler.
Ha eggesalaten på en blings eller på knekkebrød. Dryss over strimlet kyllingpålegg og server gjerne med en salat ved siden av.
Se flere oppskrifter

Posjert egg med laks og avokado
Oppskrift
15 min Middels 1 porsjoner

Grillet brød med sitronriccotta og smilende egg
Oppskrift
20 min Lett 4 porsjoner

Eggepai med kalkunpålegg og asparges
Oppskrift
90 min Middels 4 porsjoner

Potetsalat med kokt egg, bønner og kyllingbacon med vinagrette
Oppskrift
30 min Lett 4 porsjoner