Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning

Serveres med en couscous salat med granateple, rødløk, agurk og mynte. Ovnsbakt fetaost på siden.
25 Lett 4 porsjoner
1
Sett ovnen på 180 grader. Ha de ferdigstekte kyllinglårene i en ildfast form og ha over sitronsaft, chili flakes og litt honning.
2
Ha over fetaost i store biter. Varm opp i ovnen i ca. 15 min. Skrell granateplet, skjær rødløk, kiwi og agurk i skiver.
3
Bland sammen couscous, grønnsaker og frisk mynte til en salat. Server kyllinglårene med fetaost og vakker salat!
Husk, det er sunt å kose seg!
Flere oppskrifter

Kalkunfilet med tomat- og jordbærsalsa
Oppskrift
25 min Middels 4 porsjoner

Braisert kylling overlår med ananas, chili, mango og agurk
Oppskrift
40 min Middels 4 porsjoner

Grillpølse surret med røkt kalkunskinke
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner

Kyllingsalat med blomkål og cheddar
Oppskrift
20 min Lett 4 porsjoner