Grillskiver av kalkun med tartarsaus og grillede grønnsaker

60 Lett 4 pers.

Grillskiver av kalkun med tartarsaus og grillede grønnsaker

Sommerlig og digg grillmat med PRIOR grillskiver av kalkun og masse sommerlig tilbehør. Nam!

1

Begynn med grillet asparges og hjertesalat

Rens aspargesbønnene og kok dem knapt møre i godt saltet vann (vannet skal fosskoke hele tiden). Avkjøl aspargesbønnene raskt i iskaldt vann og la dem renne godt av seg.

Rens og del hjertesalaten i to eller fire på langs. Pensle aspargesen og hjertesalaten med litt olje og grill alt raskt over høy varme, til aspargesen er knapt mør og salaten har fått fin farge (hjertesalaten trenger knapt et minutt over høy varme). Vend asparges, aspargesbønner og hjertesalat forsiktig sammen med en klunk olivenolje og noen rause dråper med sitronsaft. Krydre lett med salt og pepper og dryss over sprøstekt løk.

2

Lag tartarsaus

Bland majonesen med kapers, sylteagurk og sjalottløk. Tilsett persille og sennep. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Virker sausen veldig tykk kan du eventuelt tynne den ut med en skvett vann.

3

Tilbered grillskivene og server

Tilbered kalkunskivene som beskrevet på pakken og server dem med grillet aspargessalat og tartarsaus.

Vel bekomme, fra PRIOR og Lise Finckenhagen.