Kjøttpølse med ovnsbakte rotgrønnsaker og dipp
60 Lett 4 pers.
Kjøttpølse til middag er en hverdagsklassiker. Prøv med rotgrønnsaker og dipp!
1
Slik gjør du
Del grønnsakene i biter. Del en hvitløk i to på midten, slik at slik at feddene faller ut. Fordel grønnsakene og hvitløksfeddene i en langpanne og tilsett olje, sitronsaft, salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter. Rør om jevnlig
2
Snitt pølsene og stek
Snitt pølsene og stek dem på middels varme i en stekepanne til de blir gylne og gjennomvarme.
3
forvell brekkbønner og server med dipp
Forvell brekkbønnene og hell over kaldt vann så de blir sprø
Server pølsene med rotgrønnsaker, brekkbønner, timian og crème fraîche blandet med sennep.
Tips! Strø timian eller en annen valgfri urt over retten før servering. Bytt gjerne ut vanlig sennep med dijonsennep for en kraftigere smak på dippen.
Se flere oppskrifter
Slik trekker du wienerpølser av kylling og kalkun
15 Lett 4 pers.
Grillpølser med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk
50 Lett 4 pers.
Grillpølse med kremost, råkostsalat, mynteblader og sriracha
10 Lett 4 pers.
Grillpølse med rødkål, potetterninger og søt sennep – toppet med bladpersille
10 Lett 4 pers.