Meksikansk pølse med paprika og chili

60 Middels 3 pers.

Meksikansk pølse med paprika og chili dandert med topping, salsa og nachos

Oppskrift pølser med meksikansk tilbehør med masse spicy og friske smaker til sommerens grillmiddag. 

1

Lag tomatchutney

Finhakk løk og chili og ha i en gryte sammen tomater, spisskummen, sukker og eddik. Kok opp og la surre på medium varme med lokk i en halv time.

Ta av lokket og la chutneyen koke inn til syltetøykonsistens. Smak til med salt. Avkjøl.

2

Lag spicy rømmedressing

Åpne maisboksen og sil av væsken. Skjær vårløk i skiver. Bland mais, vårløk og kremost i en gryte.

Varm forsiktig til osten smelter og blander seg med mais og vårløk. Salte og pepre. Server varm.

3

Rømmedressing

Bland rømme og chilisaus. Juster mengde chilisaus etter personlig smak

4

Grill pølsene

Grill pølsene og legg hver og en i en lompe eller tortilla. Topp med ønsket topping og knust nachos.