Meksikansk pølse med paprika og chili

60 Middels 3 pers.

Meksikansk pølse med paprika og chili dandert med topping, salsa og nachos

Er du maksimalist, så har du alle toppingene på pølsa.

Vil du derimot holde litt igjen, kan tomatchutney og kremet mais være pølsetoppingen for deg - og så kan du jo dyppe nachos i rømmedressingen!

1

Lag tomatchutney

Finhakk løk og chili og ha i en gryte sammen tomater, spisskummen, sukker og eddik. Kok opp og la surre på medium varme med lokk i en halv time.

Ta av lokket og la chutneyen koke inn til syltetøykonsistens. Smak til med salt. Avkjøl.

2

Lag spicy rømmedressing

Åpne maisboksen og sil av væsken. Skjær vårløk i skiver. Bland mais, vårløk og kremost i en gryte.

Varm forsiktig til osten smelter og blander seg med mais og vårløk. Salte og pepre. Server varm.

3

Rømmedressing

Bland rømme og chilisaus. Juster mengde chilisaus etter personlig smak

4

Grill pølsene

Grill pølsene og legg hver og en i en lompe eller tortilla. Topp med ønsket topping og knust nachos.