Hjemmelagde karbonader med ovnsbakte grønnsaker

30 Lett 4 pers.

Karbonader med salat og ovnsbakte grønnsaker

Oppskrift på hjemmelagde karbonader av kyllingkjøttdeig. Serveres med en varm salat på ovnsbakte grønne og gule paprika, grønn chili og squash. Persille og hvitløks-dressing

1

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader.

2

Del opp paprika og squash i mindre biter. Ha i en ildfast form sammen med hakket grønn chili, olje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 20 min.

3

Bland sammen yoghurt, persille og hvitløk. Kjør alt slett med en stavmikser.

Bland sammen kyllingkjøttdeig, maisenna, kaldt vann, salt og pepper til du har en jevn masse, gjerne i en kjøkkenmaskin. Stek i smør på middels sterk varme til karbonadene er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Vend karbonadene ofte for at varmen skal fordele seg jevnt.

Server karbonadene med varm salt yoghurt krem og ristet brød.