Hjemmelagde karbonader med ovnsbakte grønnsaker
30 Lett 4 pers.
Oppskrift på hjemmelagde karbonader av kyllingkjøttdeig. Serveres med en varm salat på ovnsbakte grønne og gule paprika, grønn chili og squash. Persille og hvitløks-dressing
1
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader.
2
Del opp paprika og squash i mindre biter. Ha i en ildfast form sammen med hakket grønn chili, olje, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 20 min.
3
Bland sammen yoghurt, persille og hvitløk. Kjør alt slett med en stavmikser.
Bland sammen kyllingkjøttdeig, maisenna, kaldt vann, salt og pepper til du har en jevn masse, gjerne i en kjøkkenmaskin. Stek i smør på middels sterk varme til karbonadene er gjennomstekt, i 3–4 minutter på hver side. Vend karbonadene ofte for at varmen skal fordele seg jevnt.
Server karbonadene med varm salt yoghurt krem og ristet brød.