Oppskrift
Grillpølser av kylling og kalkun med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk

50 min Lett 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Legg potetene på et stort ark aluminiumsfolie. Ha over 4 ss rapsolje, urter, salt og pepper. Vend sammen. Pakk sammen aluminiumsfolien til en tett pakke. Legg potetene på indirekte varme og la den ligge til potetene er møre. Dette tar ca 30-40 minutter.
2
Pensle maiskolbene med rapsolje og grill dem på direkte varme til de er gylne.
Skjær maiskornene av maiskolbene. Kutt den grillede paprikaen i strimler.
Bland de bakte potetene med paprika, mais og sylteagurk. Smak til med salt og pepper.
3
Snitt 3-4 snitt på hver side av pølsene. Pensle pølsene med rapsolje. Grill dem på direkte varme til de er gylne og gjennomvarme. Hvis du velger tykke pølser, så kan du gjerne flytte dem over på indirekte varme når de er gylne og la dem ligge der til de er gjennomvarme.
Tips! Husk å la ostepølsene hvile i 3-4 minutter før de serveres, slik at ikke barna brenner seg på den smeltede osten.
Se flere grilloppskrifter

Grillskiver av kalkun med bakt søtpotet og urtesmør
Oppskrift
50 min Lett 4 porsjoner

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter
Oppskrift
50 min Middels 4 porsjoner

Grillet flatbird med spinatsalat med jordbær, chevre og sitronbakte poteter
Oppskrift m/ tips
60 min Middels 4 porsjoner

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat, grillet asparges, tomater og urter
Oppskrift m/ tips
50 min Lett 4 porsjoner