Oppskrift
Grillpølse med tilbehør i fransk baguette

10 min Lett 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Varm pølsene på middels varme i en grill eller panne til gjennomvarmet.
2
Varm baguetten etter anvisning på pakken. Del den i 4 stykker når den er ferdig. Del de 4 stykkene på langs også.
3
Start med å legge bønner og pølsen i brødet.
4
Legg på hollandaisesaus eller remulade, speilegg og litt estragon eller timian på toppen.
Tips: Kan også spises som sandwich med baguettlokket på toppen.
Se flere oppskrifter

Wienerpølser av kylling og kalkun
Oppskrift
15 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse med paprika, rømme, chilisaus og rødløk
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner

Grillpølser av kylling og kalkun med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk
Oppskrift
50 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse med kremost, råkostsalat, mynteblader og sriracha
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner