Oppskrift
Grillet kyllingfilet med parmesankrem, sitron og rosmarin

Det er sunt å kose seg
35 min Lett 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Legg overlår og delte poteter i en ildfast form. Rasp skallet av den ene sitronen og ha zest og sitronsaft over kylling og poteter. Hell over olivenolje og hakket rosmarin. Vend inn alt med salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader i 25 min.
2
Varm en stekepanne med litt olje og stek hvitløksfedd gylne og myke. Legg de stekte feddene på en fjøl og mos eller hakk dem med en kniv. Bland de øvrige ingrediensene til parmesankremen og tilsett hvitløken.
3
Smak til med kvernet, svart pepper. Server med litt frisk salat.
Se flere oppskrifter

Grillet kyllingfilet med coleslaw, persille og hvitløk
Oppskrift
35 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse med rødkål, potetterninger og søt sennep – toppet med bladpersille
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner

Grillskiver av kalkun med bakt søtpotet og urtesmør
Oppskrift
50 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse med colombiansk tilbehør
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner