Oppskrift

Grillet kalkunkorv

Grillet kalkunkorv

20 min Lett

1

Slik gjør du

Del pølsen på midten. Deretter på langs så du får 4 biter.

2

Ha frø-blanding i en liten ildfast form eller jernpanne og sett den på grillen. Grill pølsebitene gyldne på alle sider, ca. 3 min på var side. Rør underveis i frø-blandingen slik at de blir jevnt ristet. Skjær kålen i tynne strimler.

3

Del opp eple i båter og appelsin i skiver. Ha alt i en stor bolle. Tilsett hakket mynte, honning og fetaost. Smak til med salt og pepper. Server med nystekt kalkunkorv, frø og litt frisk limesaft.

Kos deg med maten!

Ingredienser

Du trenger
Kalkunkorv 2 stk
Sesamfrø 1 dl
Eple 2 stk
Appelsinjuice 2 stk
Rødkål 0,25 kålhode
Mynte 1 neve
Flytende honning 3 ss
Fetaost 100 g
Lime 100 stk
Salt & Pepper

Allergener

  • Melkeprotein inkl laktose