Prior logo 01
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Hjem >
  • Oppskrifter >
  • Kyllingvinge...

Oppskrift

Kyllingvinger på grillspyd

Kyllingvinger på grillspyd

Skriv ut

SavePdfIcon

Lagre PDF

Del

Facebook ikon Facebook Twitter ikon Twitter

30 min Lett 4 porsjoner

1

Slik gjør du

Bland sammen ingrediensene til grillsausen.

2

Legg i kyllingvingene. Del grønnsakene i litt store biter og tre dem på spyd sammen med kyllingvingene. Grill spydene i ca. 10 minutter.

Produkter i denne oppskriften

6zmhb3ga7d

Kyllingvinger grillet

Ingredienser

Du trenger
Soyasaus 1 l
Tomatpuré 1,5 dl
Sukker 10 ts

Allergener

  • Gluten
  • Soya

Flere oppskrifter på grillen

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

Oppskrift

50 min Middels 4 porsjoner

Grillpolse med chili, gresslok og coleslaw

Grillpølse med chili, gressløk og coleslaw

Oppskrift

10 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse i wrap med potetmos, rekesalat og stekt løk

Grillpølse i wrap med potetmos, rekesalat og stekt løk

Oppskrift

10 min Lett 4 porsjoner

Grillet flatbird

Grillet flatbird med spinatsalat med jordbær, chevre og sitronbakte poteter

Oppskrift m/ tips

60 min Middels 4 porsjoner

Se også

Det skal mange til også i krevende tider

Artikkel

Det skal mange til - også i krevende tider

Takket være en velfungerende, norsk verdikjede, serverer Prior trygg mat til alle nordmenn, også i krisetider.

Mnd bonde desember 2007 no04392 jpeg

Prior leverer trygg mat

Artikkel

Bedre trivsel

Trivselstiltak for frittgående høner som legger Prioregg

Artikkel

Kylling sammensatte stykker av kjott

Kyllingkjøtt fra Prior nå i klimasmart kartong

Artikkel

Idyllisk Prior-gård

Miljømerking på Prior-produkter

Artikkel

Prior eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan nyte sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.