Kyllinglår med sommertilbehør
60 Lett 4 pers.
Sommerlig og digg grillmat med PRIOR kyllinglår og masse sommerlig tilbehør. Nam!
1
Begynn med å grille lårene
Grill kyllinglårene på indirekte varme til du har en kjernetemperatur på min. 68 grader. Begynn på tilbehøret mens lårene er på grillen.
2
Lag potetstavene
Skjær potetene i tykke staver. Hell olje i en bolle og tilsett salt, pepper, hakket timian og hele hvitløksfedd.
Vend potetstavene i oljen og spre utover en ildfast form eller en alu.form hvis du skal tilberede dem på grillen.
Stek i ovn (200 g) eller på (indirekte) grill til potetene er møre og gylne. Strø litt fersk timian over potetene ved servering.
3
Lag BBQ-majones
Knekk et helt egg i en beholder. Tilsett dijonsennep og sitronsaft. Blend med en stavmikser. Spe med oljen til du har en kremet majones. Vend inn BBQ-saus og smak til med salt og pepper.
4
Jordbær
Skjær stangselleri i skiver. Del jordbær i skiver eller biter.
Del salat og spre utover et fat. Legg skiver av stangselleri og jordbær på salaten.
Dryss hakket persille over. Bland sammen olje og balsamico og smak til med salt og pepper. Hell over salaten ved servering.
Vel bekomme, hilsen PRIOR.
Se flere oppskrifter
Grillede vingeklubber med knuste poteter, salsa verde og spicy blomkålsalat
60 Lett 4 pers.
Grillskiver av kalkun med tartarsaus og grillede grønnsaker
60 Lett 4 pers.
Meksikansk pølse med paprika og chili
60 Middels 3 pers.
BBQ-marinert kyllingfilet med grillet ananas, grønnsaksspyd og korianderdipp
60 Lett 4 pers.