Oppskrift
Eggepai med kalkunpålegg og asparges

90 min Middels 4 porsjoner
1
Slik gjør du
Bland sammen smør og mel til en kornete masse. Tilsett vann og salt og kna det sammen til en smidig deig. Hvis den er for klissete tilsetter du litt mel. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter og la den hvile i kjøleskap i 30 min.
Sett ovnen på 180 grader.
2
Bland sammen egg, revet ost, melk, hvitløk og krydder. Grovhakk spinaten og ha den i blandingen. Bland sammen. Hell røren i paiskallet og stek i ovnen i ca. 40 min eller til paien er fast og gylden.
3
Server paien med Prior kalkunpålegg, høvlet asparges og jordbær i skiver. Topp gjerne med spiselige blomster!
Se flere oppskrifter

Wienerpølser av kylling og kalkun
Oppskrift
15 min Lett 4 porsjoner

Grillpølser av kylling og kalkun med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk
Oppskrift
50 min Lett 4 porsjoner

Kylling og Halloumi burger med eple og tomatsalsa
Oppskrift
40 min Lett 4 porsjoner

Pavlova-rull med bær
Oppskrift
50 min Middels 8 porsjoner