Eggepai med kalkunpålegg og asparges

90 Middels 4 pers.

Skal du ta med en rett til 17.mai-frokost eller lurer du på hva du kan servere dine gjester på nasjonaldagen? 🇳🇴Pai er både enkelt og godt til koldtbordet og blir ekstra godt med pålegg.

1

Slik gjør du

Bland sammen smør og mel til en kornete masse. Tilsett vann og salt og kna det sammen til en smidig deig. Hvis den er for klissete tilsetter du litt mel. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter og la den hvile i kjøleskap i 30 min.

Sett ovnen på 180 grader.

2

Bland sammen egg, revet ost, melk, hvitløk og krydder. Grovhakk spinaten og ha den i blandingen. Bland sammen. Hell røren i paiskallet og stek i ovnen i ca. 40 min eller til paien er fast og gylden.

3

Server paien med PRIOR kalkunpålegg, høvlet asparges og jordbær i skiver. Topp gjerne med spiselige blomster! Vel bekomme, Hilsen PRIOR.

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner