Oppskrift

Eggepai med kalkunpålegg og asparges

Egg pai med kalkunfilet no022634 200514 062817

90 min Middels

1

Slik gjør du

Bland sammen smør og mel til en kornete masse. Tilsett vann og salt og kna det sammen til en smidig deig. Hvis den er for klissete tilsetter du litt mel. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter og la den hvile i kjøleskap i 30 min.

Sett ovnen på 180 grader.

2

Bland sammen egg, revet ost, melk, hvitløk og krydder. Grovhakk spinaten og ha den i blandingen. Bland sammen. Hell røren i paiskallet og stek i ovnen i ca. 40 min eller til paien er fast og gylden.

3

Server paien med Prior kalkunpålegg, høvlet asparges og jordbær i skiver. Topp gjerne med spiselige blomster!

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Egg 5 stk
Revet ost 100 g
Melk 3 dl
Muskat 1 knivsodd
Hvitløksfedd 2 stk
Babyspinat 65 gram
Salt & Pepper
Romtemperert smør 100 g
Sammalt hvete 3 dl
Vann 2 ss
Salt
Paibunn
Romtemperert smør 100 g
Sammalt hvete 1 dl
Vann 2 ss
Salt
Topping
Kalkunfilet skivet 1 pk
Asparges 1 bunt
Jordbær 1 neve

Allergener

  • Egg
  • Melkeprotein inkl laktose
  • Gluten