Oppskrift

Cæsarsalat med kyllingfilet

Cæsar salat med kyllingfilet

30 min Middels

1

Slik gjør du

Begynn med dressingen. Visp sammen eggeplommer, sennep, ansjos, sitronsaft og hvitløk i en bolle. Spe med olje i en tynn stråle mens du fortsatt visper. Dressingen skal bli tykk som en majones. Ha i parmesan og smak til med salt og pepper.

2

Stek kyllingen i en ildfast form med litt olje på 180 grader i ca 20 min. Stek baconet i en stekepanne eller ovn til det er sprøtt.

Skjær brød i terninger, og stek dem i pannen med fettet fra baconet. Skjær så rødløk i tynne båter.

3

Vend salaten i godt med dressing og ha den på et stort fat. Legg på rødløk, stekt bacon, kyllingfilet i skiver og dryss over revet parmesan.

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Cæsar dressing
Eggeplomme 2 stk
Dijonsennep 2 ts
Ansjosfilet 4 stk
Hvitløksfedd 1 stk
Sitron (saften) 0,5 stk
Nøytral olje 1,5 dl
Parmesan (revet) 50 g
Salt & Pepper
Cæsarsalaten
Kyllingfilet 4 stk
Bacon 1 pk
Brød 4 skiver
Hjertesalat 2 stk

Allergener

  • Egg
  • Sennep
  • Fisk
  • Melkeprotein inkl laktose
  • Gluten