Oppskrift

7 forskjellige tilbehør du kommer til å elske på grillpølsene i sommer

Grillpølse med garnityr

10 - 30 min Lett 4 porsjoner

Tips! Lag ønsket tilbehør før du legger pølsene på grillen ☀️🌭

1

Cottage cheese med mais og urter

Bland sammen 2 dl cottage cheese med 1 dl mais og en neve friske urter

2

Søtpotetsalat

Skjær en søtpotet i små terninger og bak i ovnen med litt olivenolje, raspet ingefær og raspet hvitløk til det er gyllent. Ha i en bolle sammen med litt raspet rå gulrot og finhakket mynte. Smak til med salt og pepper

3

Asiatisk agurksalat

Hakk ½ agurk i strimler og ha i 1 ss sesamolje, 1 ss sesamfrø og en neve finhakket koriander.

4

Grillet paprika med parmesan

Grill 1 rød paprika sammen med pølsene til den blir myk og søt. Skjær den så i strimler og server paprikaen på toppen av pølsen med revet parmesan og litt frisk basilikum

5

Grillet tomat

Grill gule cherrytomater sammen med pølsene på grillen. Bland sammen med litt fetaost og frisk finhakket timian

6

Syltet kål og rødløk

Kok opp 3 dl vann med ½ dl eddik og 3ss sukker. Skjær en neve rødkål i tynne strimler. Skjær 2 rødløk i tynne ringer og ha i kasserollen med lag, sammen med kålen. La det trekke uten varme i 20 min.

7

Urterømme

Bland sammen 1 dl rømme med 2 never av din favoritt-urt. Smak til med salt og pepper.