Prior logo u payoff
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Hjem >
  • Oppskrifter >
  • Påleggsfat...

Påleggsfat

20 Lett 4 pers.

Påleggsfat
Skriv ut
SavePdfIcon Lagre PDF
Del artikkel
Facebook ikon Facebook Twitter ikon Twitter

1

Slik gjør du

Finn frem et fat og legg spinat, jordbær og pålegg pent fordelt

Tips!

Visste du at Stemorsblomster er spiselige? Anrett gjerne med spiselige Stemorsblomster, blåbær og cherrytomater på tallerkenen for en ekstra pen anretning!

Produkter i denne oppskriften

Pam56q5b5e

Kalkunfilet Naturell 110g Enh

6p24dqxeva

Kyllingfilet Paprika/Urter 110g Enh

Lrzgjdp87t

Kyllingfilet Pepper/Hvitløk 110g Enh

Ingredienser

Du trenger
Prior Kalkunbiff 3 pk
Jordbær 1 kurv
Spinat 1 pose
Cherrytomater 1 kvist
Blåbær 1 neve

Allergener

Se flere oppskrifter

Wienerpolse i brod no022630

Wienerpølser av kylling og kalkun

15 Lett 4 pers.

17. mai Pavlova i rødt, hvitt og blått

17. mai pavlova i rødt, hvitt og blått

100 Middels 8-10 pers.

Omelett med tomat og basilikum

Omelett med tomat og basilikum

15 Lett 4 pers.

Skinkrull

Kalkunfilet-rull med lompe og kremost

20 Lett 4 pers.

Les mer om hvordan Prior jobber med bærekraft

Plastloftet

Vi har tatt Plastløftet

Det betyr at vi forplikter oss til å øke bruken av resirkulert plast, unngå unødvendig bruk av plast og designe mer av vår emballasje for gjenvinning.

Artikkel

Plastloftet

Vi har tatt Plastløftet

Artikkel

Kyllinger hos Aarsland kyllingprodusent no025260 1

PRIOR norsk fôr gir kyllingen lavere klimaavtrykk

Artikkel

Trivselstiltak for høner som legger prior egg

Trivselstiltak for frittgående høner som legger PRIOR-egg

Artikkel

Hjerte egg i toast no026160

PRIOR leverer trygg mat

Artikkel

PRIOR eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan spise sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.