Kyllingfilet med varm brokkoli og solsikkefrø
10 Lett 2 pers.
Raskt måltid for travle hverdager!
1
Slik gjør du
Slik steker du kyllingfilet i stekepanne
- Krydre kyllingfileten med valgfritt krydder eller salt og pepper.
- Varm opp stekepannen til middels varme, og legg i kyllingfileten. Har kyllingfileten skinn, legger du skinnsiden ned.
- Stek fileten ca 2 minutter på hver side for å få en god stekeskorpe.
- Skru ned til lav varme og etterstek 4-6 minutter avhengig av størrelsen på fileten. Bruk gjerne steketermometer, kyllingfileten er ferdig når den er 65°C.
2
Varm grønnsaker i en panne
Del opp brokkoli i små buketter. Varm en panne med litt olje og ha i brokkoli og hvitløk. Strø over solsikkefrø. Stek på høy varme i ca. 3-4 minutter.
3
smak til og server
Smak til med salt og pepper. Server med kylling, revet mozzarella og frisk basilikum.
Vel bekomme, hilsen PRIOR.