Oppskrift
Kyllingfilet med grillet kål, asparges og urtesmør

40 min Lett 4 porsjoner
1
Slik gjør du:
Ta frem kyllingen. Bland sammen olje, finhakket estragon, gressløk og revet hvitløk i en skål. Sett til siden.
2
Vask grønnsaker og del opp kålen i store båter. Bland sammen smør med finhakket estragon og gressløk, smak til med salt og pepper.
Salt og pepre kjøttet. Grill kyllingen og en halv sitron på høy temperatur, på direkte varme, ca. 3 min på hver side. Legg over til indirekte varme og pensle kjøttet med urteoljen i omganger. Grill grønnsakene til de fått litt farge og blitt litt myke. Server kyllingen med salattopper, grillede grønnsaker og urtesmør.
3
Ha over litt presset sitronsaft fra den grillede sitronen og server gjerne med litt rømme.
Håper det smaker!
Se flere oppskrifter

Braisert kylling overlår med ananas, chili, mango og agurk
Oppskrift
40 min Middels 4 porsjoner

Grillpølse surret med røkt kalkunskinke
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner

Kyllingsalat med blomkål og cheddar
Oppskrift
20 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse med paprika, rømme, chilisaus og rødløk
Oppskrift
10 min Lett 4 porsjoner