Kylling med tomatsalat og gresk potetsalat
50 Lett 4 pers.
![Kylling med tomatsalat og poteter](https://www.prior.no/assets/images/Kylling-med-tomatsalat-og-poteter.jpg)
Skal du grille kyllingfilet? Følg denne enkle fremgangsmåten og oppskrift til alltid godt tilbehør.
TIPS! Når du griller kylling er et tips å pensle den med rapsolje. Rapsolje tåler høy varme og gjør at kyllingen ikke setter seg fast i rillene på grillen.
1
Begynn å grille kyllingen
Grill kyllingen til den er gjennomstekt (63 graders kjernetemperatur). La kyllingen hvile før du skjærer den i skiver.
2
Lag potetsalat med greske smaker
![Gresk potetsalat](https://www.prior.no/assets/images/oppskrifter/_crop820xauto/Gresk-potetsalat1.jpg)
Riv agurken på rivjern. Ha den over på et kjøkkenpapir og press vannet ut av grønnsaken. Del sitronen i to og grill snittflatene.
Del potetene i fire biter. Kok dem møre i lettsaltet vann. Sil av vannet. Bland yoghurt, sukker, finhakket hvitløk, majones og revet agurk. Smak til med grillet sitron, salt og pepper.
Vend potetene i dressingen.
3
Lag tomatsalat
Del tomatene i to eller fire. Bland med skivet rødløk og basilikumblader.
Bland dijonsennep, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell over salaten rett før servering.
Vel bekomme, hilsen PRIOR.
Se flere oppskrifter
![Grillede vingeklubber med knuste poteter og salsa verde og spicy blomkålsalat](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/PRIOR_sommer_2021_Vingeklubber_02.jpg)
Grillede vingeklubber med knuste poteter, salsa verde og spicy blomkålsalat
60 Lett 4 pers.
![Grillskiver av kalkun med tartarsaus og grillede grønnsaker](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/PRIOR_sommer_2021_grillskiver_01.jpg)
Grillskiver av kalkun med tartarsaus og grillede grønnsaker
60 Lett 4 pers.
![Meksikansk polse med paprika og chili](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/Meksikansk-polse-med-paprika-og-chili.jpg)
Meksikansk pølse med paprika og chili
60 Middels 3 pers.
![Prior kyllingfilet miks med grønnsaksspyd og ananas](https://www.prior.no/assets/images/_mediumArticle/PRIOR_sommer_2021_Filetmix_06.jpg)
BBQ-marinert kyllingfilet med grillet ananas, grønnsaksspyd og korianderdipp
60 Lett 4 pers.