BBQ-marinert kyllingfilet med grillet ananas, grønnsaksspyd og korianderdipp
60 min Lett 4 pers.

Sommerlig og digg grillmat med PRIORs BBQ-marinerte filetmiks og masse sommerlig tilbehør. Nam!
1
Begynn med grønnsaksspyd
Del ananasen i fire båter eller tykke skiver. Rens og skjær grønnsakene i jevne biter og tre dem lagvis på grillspyd. Pensle spydene med olje og krydre lett med salt og pepper. Grill ananasen og grønnsakspydene gylne og møre.
2
Lag korianderdipp
Bland finhakket koriander med yoghurt og olivenolje. Smak til med limesaft og salt. Alternativt kan du kjøre blandingen i stavmikser.
3
Tilbered filetmiksen og server
Tilbered Prior Kylling Filetmiksen som beskrevet på pakken. Server med grillet ananas, grønnsakspyd og korianderdipp.
Vel bekomme, fra Prior og Lise Finckenhagen.
Se flere oppskrifter

Meksikansk pølse med paprika og chili
60 min Middels 3 pers.

Grillede vingeklubber med knuste poteter, salsa verde og spicy blomkålsalat
60 min Lett 4 pers.

Bratwurst med mangoketchup og syltet løk
60 min Middels 3 pers.

Grillskiver av kalkun med tartarsaus og grillede grønnsaker
60 min Lett 4 pers.