BBQ-marinert kyllingfilet med grillet ananas, grønnsaksspyd og korianderdipp
60 Lett 4 pers.

Sommerlig og digg grillmat med PRIORs BBQ-marinerte filetmiks og masse sommerlig tilbehør. Nam!
1
Begynn med grønnsaksspyd
Del ananasen i fire båter eller tykke skiver. Rens og skjær grønnsakene i jevne biter og tre dem lagvis på grillspyd. Pensle spydene med olje og krydre lett med salt og pepper. Grill ananasen og grønnsakspydene gylne og møre.
2
Lag korianderdipp
Bland finhakket koriander med yoghurt og olivenolje. Smak til med limesaft og salt. Alternativt kan du kjøre blandingen i stavmikser.
3
Tilbered filetmiksen og server
Tilbered PRIOR Kylling Filetmiksen som beskrevet på pakken. Server med grillet ananas, grønnsakspyd og korianderdipp.
Vel bekomme, fra PRIOR og Lise Finckenhagen.