Prior logo u payoff
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Hjem >
  • Geir Iddelan...

Våre Produsenter

Geir Iddeland

Egg i kurv

Geir Iddeland holder til i Agder.

Her er det 5000 🐓, som produserer 4500 🥚 hver dag.

ProdusentGeir Iddeland
Sted:Kvås
Fylke:Agder
Eggpakkeri:Rakkestad
Innredning:Egg fra frittgående høner
Antall høner:5000
Antall egg pr dag:4500
Tonn egg pr år:90

La deg inspirere

Landbrød med kokt egg

Landbrødskive med kokt egg, ertemole, tomater og chiliflakes

15 Lett 1 pers.

Vafler med kefir, is og jordbær

Vafler med kefir, is og jordbær

40 Lett 5-10 pers.

Grove vafler

Grove vafler

40 Lett 3-4 pers.

Vafler med havregryn og banan

Vafler med havregryn og banan

40 Lett 3-4 pers.

Rødbetvafler

Rødbetvafler

40 Lett 3-4 pers.

Vafler med squash

Squashvafler med vårløk og tomatsalat

25 Lett 2-4. pers.

Matpakkemuffins

Lunsj- og matpakkemuffins med krydret kalkunpålegg

30 min Lett 4-5 pers.

Cæsarsalat med kylling

Cæsarsalat med kylling

30 min Lett 2-4 pers.

Sitronmuffins med valmuefro lemoncurd og marengs

Sitronmuffins med valmuefrø, lemoncurd og marengs

35 min Lett 12 stk pers.

Lunsj-og matpakkemuffins med ost og skinke

Lunsj-og matpakkemuffins med ost og skinke

45 Middels 4 pers.

Aktuelt

Pris plastloftet

PRIOR vant Plastløftepris!

15 februar gikk prisutdelingen i regi av Grønt Punkt Norge AS av stabelen, og PRIOR og Nortura vant Plastløfteprisen i kategorien «designet for gjenvinning». Prisen gis på bakgrunn av overgang til…

Artikkel

Kjottboller og rotmos

Kjøttboller med søtpotetmos,grønnkålsalat og fetaostkrem

30 Middels 4 pers.

Grillpolser med broiche pølsebrød og syltet rødløk

Grillpølser med brioche brød og syltet rødløk og rødkål

40 min Lett 4 pers.

Pris plastloftet

PRIOR vant Plastløftepris!

Artikkel

Plastloftet

Vi har tatt Plastløftet

Artikkel

PRIOR eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan spise sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.