Med ett kamera i nebbhøyde og ett kamera i ståhøyde har alle som ønsker det kunnet følge kyllingene til en av PRIORs kyllingbønder 24 timer i døgnet - på web. Live-streamen har vært banebrytende i norsk sammenheng og det er første gang det gjennomføres en profesjonell live-stream fra et norsk kyllinghus. Her kan man selv se hva kylling spiser, hvordan de løper rundt og hvordan de vokser.

Her kan man nå se et opptak av kyllingens livsløp fra start til mål: www.kyllinginfo.no

Dette er et felles bransjeprosjekt for å bygge kunnskap om norsk kyllingproduksjon, som er internasjonalt anerkjent for å holde et høyt faglig nivå med god dyrevelferd. Prosjektet har derfor vært gjennomført i regi av bransjeorganisasjonen Animalia. De representerer både PRIOR, Den Stolte Hane og Norsk kylling.

Norske kyllinger har generelt god helse, uavhengig av hvilken rase de har. Man er i Norge i en unik situasjon med dyr som har god helse og svært lite smittsomme sykdommer eller andre lidelser. De holdes i beskyttede omgivelser med stabil tilgang til fôr og vann og har mulighet til å utøve naturlig adferd ved at bonden bruker såkalte miljøberikelse som øker aktiviteten og stimulere til naturlig atferd.

Prosjektet har hatt internasjonal interesse med besøk fra ikke bare Norge, men også fra Finland, USA, Nederland, Sverige, Tyskland og Danmark.

Nettstedet kyllinginfo.no vil være viktig som en kunnskapsbase for alle som ønsker innsikt i norsk kylling oppdrett fremover.