Prior logo 01
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Måltid
    • Frokost
    • Lunsj
    • Forrett
    • Middag
    • Dessert
    • Turmat
  • Råvare
    • Egg
    • Kylling & Høns
    • Kalkun
  • Sesong
    • Vinter
    • Vår
    • Sommer
    • Grill
    • Høst
  • Høytider
    • 17. mai
  • Lær mer
    • Tilberedning

Kategori: Sommer

Grillskiver av kalkun med bakt søtpotet og urtesmør

Grillskiver av kalkun med bakt søtpotet og urtesmør

Oppskrift

50 min Lett 4 porsjoner

Grillpølser med lun potetsalat

Grillpølser av kylling og kalkun med lun potetsalat, grillet paprika, mais og sylteagurk

Oppskrift

50 min Lett 4 porsjoner

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

Oppskrift

50 min Middels 4 porsjoner

Grillet flatbird

Grillet flatbird med spinatsalat med jordbær, chevre og sitronbakte poteter

Oppskrift m/ tips

60 min Middels 4 porsjoner

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat

Grillet kyllingfilet med byggrynsalat, grillet asparges, tomater og urter

Oppskrift m/ tips

50 min Lett 4 porsjoner

Grillspydd med kjottboller av kylling og kalkun

Grillspyd med grønnsaker og kjøttboller av kylling og kalkun

Oppskrift

25 Lett 4 porsjoner

Kyllingfilet-med-grillet-kal-asparges-og-urtesmor

Kyllingfilet med grillet kål, asparges og urtesmør

Oppskrift

40 min Lett 4 porsjoner

Grillpølse med garnityr

7 forskjellige tilbehør du kommer til å elske på grillpølsene i sommer

Oppskrift

10 - 30 min Lett 4 porsjoner

Kyllingspyd med chorizo urter tomat og vannmelon

Kyllingspyd med chorizo, urter, tomat og vannmelonsalat

Oppskrift

40 min Lett 4 porsjoner

Kyllingvinger på grillspyd

Kyllingvinger på grillspyd

Oppskrift

30 min Lett 4 porsjoner

Prior eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan nyte sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.