Kalkunbiff med sitrussalat
30 Middels 4 pers.

Ønsker du en saftig kalkunrett til helgemiddagen Prøv kalkunbiff med sitrussalat med en asiatisk vri.
1
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader. Begynn med å skrelle og dele opp beter i mindre biter. Legg dem i en ildfastform og ha over olje, litt honning, salt og pepper. Stek i ovnen i ca. 15-20 min. til de er myke.
Bland sammen yoghurt og fetaost til en glatt krem.
Skrell og del opp blodappelsin, grapefrukt og klementin i skiver. Finhakk sjalottløk og grovhakk pistasjnøtter. Varm en panne med litt smør.
Stek kalkunbiff i litt smør og olje i en panne. Ca. 4-5 min på hver side.
La kjøttet hvile før servering. Ha alle grønnsaker og frukt på et fat.
Topp med løk, pistasjnøtter, salatblader og frisk timian.
Server med ostekrem og nystekt kalkunbiff!
Vel bekomme, hilsen PRIOR!