Slik lager du eggeskyer med kalkunfilet, gressløk og parmesan
20 Lett 4 pers.

Morsom, kreativ og enkel rett til frokost lunsj eller kvelds!
1
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader. Skill eggehviter og eggeplommeri to boller. Pass på at eggeplommene ikke sprekker.
2
Pisk eggehvite
Finhakk PRIOR løvtynn kalkunfilet. Pisk eggehvitene stive med en elektrisk visp. Vend forsiktig inn revet parmesan, finhakket kalkunfilet og krydre røren med salt og pepper.
3
Stek i ovnen
Fordel røren i 4 flate boller på en stekeplate med bakepapir. Lag en liten grop i midten. Stek i ovnen i ca. 5 min.
Ta ut platen. Ha forsiktig over en eggeplomme i hver kake i den lille gropen. Stek så videre i ovnen i ca. 3-5 min eller til eggeplommen blitt litt fast. Server med litt finhakket gressløk og revet parmesan.
Vel bekomme, hilsen PRIOR.