Slik lager du eggeskyer med kalkunpålegg, gressløk og parmesan

20 Lett 4 pers.

Visste du at du kan lage eggeskyer av eggehvite og eggeplommer? Kalles også cloudy eggs. Slik lager du den kreative og morsomme retten! Kalkunpålegg, gressløk og parmesan gir masse smak på denne gøyale retten.

1

Slik gjør du

Sett ovnen på 180 grader. Skill eggehviter og eggeplommeri to boller. Pass på at eggeplommene ikke sprekker.

2

Pisk eggehvite

Finhakk PRIOR kalkunfilet. Pisk eggehvitene stive med en elektrisk visp. Vend forsiktig inn revet parmesan, finhakket kalkunfilet og krydre røren med salt og pepper.

3

Stek i ovnen

Fordel røren i 4 flate boller på en stekeplate med bakepapir. Lag en liten grop i midten. Stek i ovnen i ca. 5 min.

Ta ut platen. Ha forsiktig over en eggeplomme i hver kake i den lille gropen. Stek så videre i ovnen i ca. 3-5 min eller til eggeplommen blitt litt fast. Server med litt finhakket gressløk og revet parmesan.

Vel bekomme, hilsen PRIOR.

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner