Oppskrift

Eggeskyer med løvtynn kyllingfilet, gressløk og parmesan

Eggeskyer med lovtynn kyllingfitet

20 min Lett

1

Slik gjør du

Sett ovnen på 180 grader. Skill eggehviter og eggeplommeri to boller. Pass på at eggeplommene ikke sprekker.

2

Finhakk Prior løvtynn kyllingfilet. Pisk eggehvitene stive med en elektrisk visp. Vend forsiktig ned revet parmesan, Prior løvtynn kyllingfilet og krydre røren med salt og pepper.

3

Fordel røren i 4 flate boller på en stekeplate med bakepapir. Lag en liten grop i midten. Stek i ovnen i ca. 5 min.

Ta ut platen. Ha forsiktig over en eggeplomme i hver kake i den lille gropen. Stek så videre i ovnen i ca. 3-5 min eller til eggeplommen blitt litt fast. Server med litt finhakket gressløk og revet parmesan.

Vel bekomme!

Produkter i denne oppskriften

Ingredienser

Du trenger
Egg 4 stk
Løvtynn kyllingfilet naturell
Parmesan (revet) 1 dl
Hakket gressløk 1 stk
Salt & Pepper

Allergener

  • Egg
  • Melkeprotein inkl laktose