Vårens kake og dessert-oppskrifter fra Lise

Det er ingen god fest uten kake på bordet, og våren er kanskje den tiden på året vi feirer mest. Under ser du flere kaker det er lett å imponere med. Hva med å servere en marengskake neste gang du har gjester? Eller kanskje du er svak for sjokolade? Da kommer du til å elske denne langpannekaken. Bløtkake er en favoritt hos mange og denne er uimotståelig saftig. Men, skal jeg virkelig imponere lager jeg en sitronpai med marengs, for den er det ingen som klarer å motstå! Prøv å lage en av kakene du også da vel!

Hvorfor elsker Lise Finckenhagen Prior kylling?

Lise Finckenhagen no025814


I følge Lise finnes det knapt en råvare som er så allsidig som kylling. I en travel hverdag med to tenåringssønner er Prior-kyllingen ofte på middagsbordet, men Lise bruker Prior-kylling både til hverdag og fest. Barna freser kyllingfileter selv, som de tar med seg i matpakka. På mandager får de ofte med seg wraps som inneholder helgens tacorester. Eller de skjærer opp kyllingfileter og bruker i salat og pastasalat.

– Kylling er utrolig lettvint i hverdagen, men jeg bruker det også når vi samles rundt middagsbordet til et bedre måltid, sier Lise.

Da serverer hun gjerne smakfulle thaisupper med kylling og salater med chili, ingefær, hvitløk og lime. Smakssammensetninger hun beskriver som «bestevenner». Andre ganger får lårfiletene følge av fløte, estragon og et par hvitløksbåter i stekepanna.

– Har jeg kylling i kjøleskapet, vet jeg at det er kort vei til ordentlig god mat! smiler hun.