Prior logo u payoff
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Dyrevelferd
  • Helse
  • Om oss
  • Kontakt
  • Personvern
  • Hjem >
  • Svein Johnny...

Våre Produsenter

Svein Johnny Paulsen

Egg i kurv

Svein Johnny Paulsen holder til i .

Her er det 7500 🐓, som produserer 6750 🥚 hver dag.

ProdusentSvein Johnny Paulsen
Sted:Trofors
Fylke:
Eggpakkeri:Heimdal
Innredning:Egg fra frittgående høner
Antall høner:7500
Antall egg pr dag:6750
Tonn egg pr år:135

La deg inspirere

Sotpotet tilbehor til kalkun ryggmedaljong v2 16 9 no028592

Tilbehør: Søtpotetfrites og bearnaisesaus

30 min. Middels 4 pers.

pastasalat

Pastasalat

15 min Lett 1 pers.

omelett til matpakken

Omelett til matpakken

30 min Lett 4 pers.

Prior Amerikanske vafler med topping

Amerikanske vafler med 6 ulike toppinger

30 min Lett 12 pers.

Egg og vannmelon

Grillet brød med sitronriccotta og smilende egg

20 min Lett 4 pers.

Sjokoladekake langpanne

Sjokoladekake i langpanne

60 min Lett 8-10 pers.

Devil eggs no022448 JPG

Deviled dragon eggs (Kinesiske te-egg)

ca. 2 timer Lett 4 pers.

Berlinerkranser

Berlinerkranser

60 min Middels 40 pers.

Terte-med-bar

Bærterter med vaniljekrem

120 min Middels 4 pers.

Kyllingsandwich med egg

Kyllingsandwich

10 min Lett 1 pers.

Aktuelt

Kyllinger hos Aarsland kyllingprodusent no025260 1

PRIOR norsk fôr gir kyllingen lavere klimaavtrykk

PRIOR øker andelen erter, åkerbønner, raps og andre norske proteinråvarer i norsk kyllingfôr i tråd med målsettingen om enda mer bærekraftig norsk for. 2 millioner kyllinger har testet ut det nye…

Artikkel

Kalkunlarstek med potetmos og flotesaus som tilbehor v2 16 9 no028611

Lårstek av kalkun med fløtesaus

60 min. Middels 4-6 pers.

Kalkunfilet med purre tilbehor v2 16 9 no028593

Kalkunfilet med purre og fiken

40 min. Middels 4 pers.

God morgen egg 100 resirkulert

PRIOR eggekartonger – 100% resirkulerbare

Artikkel

A Klasse Prior egg

PRIOR egg er av A-klasse

Artikkel

Prior eies av samvirket Nortura som igjen eies av sta, hardtarbeidende, lokale, norske bønder som sørger for sikker matproduksjon i Norge. Hver dag siden 1929 har vi jobbet med hvordan vi kan bruke hele dyret, utnytte alle ressursene våre og sørge for en enda mer bærekraftig matproduksjon. Det skal vi fortsette med i de neste 40 årene – så du fortsatt kan spise sunn og god mat, som du kan stole på er bra for deg og familien din.

Hovedkontor

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Besøksadresse

Postboks 360, Økern,
0513 Oslo

Personvern

Beskrivelse av våre vilkår

Kontakt

+47 955 18 000
Kontaktskjema og info

Følg oss

Facebook
Instagram

Nyhetsbrev

Motta tilbud og lanseringsinfo på mail. Vi lover å ikke spamme og du kan når som helst melde deg av.

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for at:

  • Nettsidene skal fungere teknisk
  • Nettsidene skal tilpasses din bruk, dine valg og dine innstillinger
  • Vi kan samle statistikk på hvordan nettsidene brukes, og dermed kunne forbedre tjenestene våre
  • Vi kan gi deg personlig tilpasset innhold og relevante annonser, også gjennom våre samarbeidspartnere, på for eksempel nettsider og i sosiale medier

Disse tjenestene vil potensielt kunne videresende den innsamlede dataen til et annet land uten nødvendige databeskyttelsesstandarder.


Les beskrivelsene av alle våre tjenester og personvernserklæringer her

Velg cookies selv
Velg informasjonskapsler Tilbake
Informasjonskapseler