Søk:

Håndteringstips

Se også våre filmer for håndtering

Personvern

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Prior samler inn og bruker informasjon om søkere og deltagere i kampanjeaktiviteten ‘Alt for klubben’. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger om deg fra kommunikasjon gjennom våre websider o.a. digital kommunikasjon fra Prior.

 

Søkere må legge inn etterspurt personalia for å være med i utvelgelsen og påfølgende aktiviteter i ‘Alt for klubben'. Personopplysninger fra søkere og deltagerne vil ikke bli videreformidlet til tredjepart eller benyttet til andre formål enn å kontakte søkere, offentliggjøre vinnerne og avtale utvelgelse og overføring av premie. Opplysningene vil bli slettet når kampanjen er fullført, hvis man ikke har takket ja til nyhetsbrev eller annen fremtidig kommunikasjon. Søkere og deltagerne har rett til å be om informasjon fra Prior om behandlingen av personopplysninger.

 

For spørsmål vedrørende håndtering av personopplysninger kontakt Nortura sitt Forbrukersenter. Du kan også nå oss på tlf. 800 33 390

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     974 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070
Personvern

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no