Skivet kyllingfilet med peanøttsaus og kokos

Skivet kyllingfilet med peanøttsaus og kokos

Skivet kyllingfilet med peanøttsaus og kokos
  • Tilbredningstid:

    40 min

Ingredienser

  • 400 g Prior kyllingfilet
  • 3 stk sjalottløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 cm ingefær
  • ½ rød chillipepper
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ½ dl peanøttsmør
  • 1 boks kokosmelk
  • 4 personer nudler til 4 personer
  • 1 stk rød paprika
  • 4 stk vårløk
  • 1 stk frisk lime
  • 1 stk Frisk koriander til servering

Oppskrift

Slik gjør du: 

Skrell sjalottløk og kutt den i båter. Finhakk hvitløk. Skrell ingefær og skjær den i tynne skiver. Varm olje i en tykkbunnet gryte. Finhakk chili. La løk, hvitløk, ingefær og chili surre litt. Ha i peanøttsmør og kokosmelk. Kok opp under omrøring. Skjær kyllingkjøttet i mindre strimler. Ha kjøttet i gryten og la alt småkoke i ca 10 min. Tilbered nudler som anvist på pakken. Strimle paprika og vårløk. Ha det i gryten sammen med saft av 1 lime. Server med peanøttsaus med nudler og fersk koriander.