Skivet kyllingfilet med greencurry

Skivet kyllingfilet med greencurry

Skivet kyllingfilet med greencurry

Ingredienser

  • 600 gram Prior kyllingfilet i biter
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 ss red curry paste
  • 1 stk gul løk
  • ½ stk finhakket chilli
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 1 grønn paprika
  • 2 stk gulrøtter
  • salt og pepper
  • 4 porsj. ris
  • frisk koriander

Oppskrift

Kok risen etter anvisning på pakken. Bruk en wokpanne eller lignende med høy kant. Fres kjøttet sammen med hvitløk og chili på høy varme til det får litt farge. Ta kjøttet ut av pannen og legg det til siden. Hell kokosmelken og karrien i pannen. La det koke opp. Skjær grønnsakene i strimler. Tilsett kjøttet og alle grønnsakene i kokosmelken. La alt koke ca. 10 min. Smak til med salt og pepper eller mer karri om du liker det sterkt. Server med ris og frisk koriander.

Vel bekomme!