Quinoasalat med frukt og kalkunfilet

Quinoasalat med frukt og kalkunfilet

Quinoasalat med frukt og røkt kalkunskinke.jpg (prior_mainpicture).jpg
  • Tilbredningstid:

    30 min

Ingredienser

  • 2 stk pakker kalkunfilet
  • 3 dl quinoa
  • 1 stk saften fra lime
  • 2 ss olivenolje
  • salt og pepper
  • 1 stk appelsin
  • 1 stk eple
  • 10 stk jordbær
  • 2 stk vårløk
  • 2 stk avokado
  • 1 stk potte basilikum
  • Til servering:
  • 4 ss hakkede cashewnøtter
  • 2 dl rømme
  • 4 stk skiver brød

Oppskrift

Slik gjør du:

Kok quinoaen som anvist på pakken. Avkjøl. Vend inn limesaft og olje. Krydre med salt og pepper.

Skrell og skjær appelsinen i biter. Kutt også eple, jordbær, vårløk og avokado i mindre biter, og vend sammen med basilikum og quinoa.

Fordel salaten i matbokser. Strimle kalkunfileten, og ha den over salaten. Ha nøtter og rømme i små begere, og brød i matpapir.

 

Tips: Frisk frukt i maten er både godt og sunt.