Prior røkt kalkun i gulrot- og ingefærsuppe

Prior røkt kalkun i gulrot- og ingefærsuppe

  • Tilbredningstid:

    30 min

Deilig tursuppe med kalkunskiver

Ingredienser

Du trenger

  • 2 pakker Prior røkt kalkun
  • 500 g gulrøtter
  • 1 stk gul løk
  • 15 g revet frisk ingefær
  • 2 ss smør
  • 1 ss nøytral olje
  • 7 dl grønnsaksbuljong
  • 1 boks kokkosmelk
  • 1 appelsin

Oppskrift

Til servering: Prior røkt kalkun , noen gresskarkjerner, brød og urtesmør

 Slik gjør du:

Grovhakk gulrot og løk. Fres dette sammen med ingefær, smør og olje i en stor kasserolle. Grønnsakene skal få litt farge. Hell over grønnsaks-buljong, kokosmelk og saften fra appelsinene. La alt sammen koke til gulrøttene er myke. Bruk stavmikser i suppen til den får en glatt konsistens. Kok opp igjen, og smak til med salt og pepper.

Ta med suppen på tur og varm i en kasserolle eller ta den med i termos. Ta med tilbehøret i en boks.