Pølsefest

Pølsefest

Pølsefest

Kos deg, det er sunt!

Ingredienser

Du trenger

  • 8 stk Prior grillpølser
  • 4 stk pølsebrød
  • 2 stk hjertesalat
  • Se tilbehørsliste lenger ned

Oppskrift

Slik gjør du:

Grill pølser og hjertesalat på middels varme i ca. 5-10 min. Snu under veis. Grill tilbehøret til pølsene. Å bytte ut brødet med salat er både sunt og godt. Lag mengden tilbehør etter hvor mange dere er. 

Tilbehør:

Cottage cheese med mais og urter: Bland sammen 2 dl cottage cheese med 1 dl mais og en neve friske urter

Søtpotetsalat: Skjær en søtpotet i små terninger og bak i ovnen med litt olivenolje, raspet ingefær og raspet hvitløk til det er gyllent. Ha i en bolle sammen med litt raspet rå gulrot og finhakket mynte. Smak til med salt og pepper

Asiatisk agurksalat: Hakk ½ agurk i strimler og ha i 1 ss sesamolje, 1 ss sesamfrø og en neve finhakket koriander.

Grillet paprika med parmesan: Grill 1 rød paprika sammen med pølsene til den blir myk og søt. Skjær den så i strimler og server paprikaen på toppen av pølsen med revet parmesan og litt frisk basilikum 

Grillet tomat: Grill gule cherry tomater sammen med pølsene på grillen. Bland sammen med litt fetaost og frisk finhakket timian

Syltet kål og rødløk: Kok opp 3 dl vann med ½ dl eddik og 3ss sukker. Skjær en neve rødkål i tynne strimler. Skjer 2 rødløk i tynne ringer og ha i kasserollen med lag, sammen med kålen. La det trekke uten varme i 20 min.

Urterømme: Bland sammen 1 dl rømme med 2 never av din favoritt urt. Smak til med salt og pepper.

Tips: Lag ønsket tilbehør før du legger pølsene på grillen.

Det er sunt å kose seg

Vel bekomme!